Vidunderlige valpene har flyttet hjemmefra!

Dorian

Nå er de ute av «redet» alle de flotte Vidunderlige valpene! Litt rart og vemodig – stille, men mest av alt SUPER SPENNENDE!! Første uken i nytt hjem er allerede over og tilpasningen i de nye hjemmene er i gang for fult. Lille Dorian på bildet over (Taspitir’s Vidunderlige Virvelvind) nyter livet i skog og mark med sin nye eier på Kongsvinger. Han vil vi høyst sannsynlig se igjen i en og annen utstillingsring fremover, det gleder vi oss veldig til!

Vims
Gjett om det er stor glede i Nissedal også?! Skjønne Vims (Taspitir’s Vidunderlige Vår) har flyttet til sin nye familie som bor på gård. Her har hun stor glede av barna i huset og chihuahuaen Pippa.

Charlie
Charlie (Taspitir’s Vidunderlige Villig) har flyttet til Ramnes – bare rett i nabolaget, og det er vi veldig glade for 🙂 Der bor han med den nye familien og deres to barn som har ventet tålmodig på at en liten valp skulle få komme hjem til de i flere måneder. Her finns det også masse høner, og han har allerede fått hilst på en av kyllingene 🙂

Storm
Også har vi siste mann ut – vakre Storm (Taspitir’s Vidunderlige Venn), herren med bart 🙂
Han har tatt turen «over fjellet» til Sauda, her bor han med den nye papillon venninnen sin og deres familie. 16 år gamle Stina som er veldig hundeinteressert og gleder seg til å trene både agility og utstilling.

Vi ønsker alle LYKKE TIL VIDERE 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


<span>%d</span> bloggere like this: